Telefon +45 97 15 57 22
Vagt telefon+45 97 15 57 22
Mail ikastdyreklinik@midtvest.com

Hund: Ikast Dyreklinik

En lejende hund i parken - Ikast Dyreklinik

Ikast Dyreklinik har de optimale faciliteter til at kunne tilbyde dig og din hund den bedste behandling fra I træder ind af døren. 

Om det drejer sig om en almindelig vaccination eller en undersøgelse af hunden for en mere alvorlig sygdom, vil vi gøre vores yderste for, at sikre at forløbet bliver så grundigt og omhyggeligt udført, som muligt - og med et lille smil.

Hunden er jo menneskets bedste ven og fortjener at blive behandlet derefter.

Til det formål har vi på klinikken såvel blodprøve-apparater, som røntgenudstyr, scanner og andet udstyr til gennemførelse af en fuldstændig undersøgelse af di hund.

Og i tilgift efteruddannelse, så din hund kan blive undersøgt og behandlet efter de mest up-to-date metoder. Dyrlæge Morten Bentsen er således fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte, og har desuden en videreuddannelse i undersøgelse og behandling af kræftsygdomme hos hunde og katte.

Vi er tilsluttet Vetfamily, der er en sammenslutning af dyrlægepraksis i Danmark, så vi kan trække på know-how fra andre dyrlæger.

Så har du et spørgsmål om din hund, er du velkommen til at ringe eller komme ind på klinikken, så vil vi med glæde forsøge at hjælpe dig.

Og for at det hele ikke skal foregå på menneskets premisser, har vi klinik-hundene Luca og Aya til at "bløde lidt op". 

Så ja, kald os bare nørder.

Logo Dyrenes Beskyttelse - Ikast Dyreklinik Førstehjælp til kæledyr

Dyrenes Beskyttelse på www.dyrenesbeskyttelse.dk/, har skrevet en folder med gode råd til, hvordan du bedst håndterer sygdom og ulykker hos kæledyr.

Hunde med dårlig ånde - Ikast Dyreklinik Dårlig ånde er et dårligt tegn – også for dyr

Et af de symptomer, der oftest bliver undervurderet, er dårlig ånde. Mange tror, at en hund eller kat fra naturens side har dårlig ånde. Men det er ikke tilfældet. Forebyg dårlig ånde og sygdomme i mundhulen med tandbørstning.

Kvinde på gåtur med hund i skov - Ikast Dyreklinik Vores kunder anbefaler os